نوشته شده توسط : borrndmtroje

Iniesta talte om, da Barcelonas mester rival Chelsea sagde, Billige Fodboldtrøjer Chelsea er et meget hårdt hold. Iniesta sagde: " For os, Chelsea svært at håndtere, Dette vil være et meget hårdt spil. De er et meget stærkt team i alle aspekter, Vi vil forsøge at gøre os et skridt videre i Champions League. "

Samtidig mindede Iniesta også fortiden mod Chelsea, Han sagde: " Jeg har mange minder om Chelsea, Jeg tror, at dette er min mest værdifulde hukommelse. "

For Barcelonas nuværende situation, Iniesta sagde: " Det er meget vigtigt, at du ikke mister point nu, Men nu kan vi fejre, Barcelona har stadig plads til at gøre fremskridt, Vi har også beslutsomhed og motivation til at forbedre os selv. Tøj Barcelona kender resten af sæsonen spillet er meget vigtigt, Det vil være meget svært, Men jeg tror, Barcelona er meget stærkt nu. "



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

I den netop afsluttede Champions League-gruppestadium, Liverpool 7-0 sejr over Moskva Sparta kvalificerer sig til fornavnet. Klopp efter spillet fortalte medierne, Han mener, at Billige Fodboldtrøjer Liverpool vil være trussel mod holdene i Champions League-knockout.

Liverpool denne sæson, offensiv ildkraft i den europæiske arena fuld, De scorede i øjeblikket 23 mål, 25 sekunder bag Paris Saint-Germain. Når man bliver spurgt om holdets salgsmuligheder, Klopp sagde: " Hvis holdet har været i stand til at opretholde denne tilstand af ord, Jeg tror, at vi er en trussel, Vi er klart en trussel Et hundrede procent. Hvis du ser udførelsen af Sojourn og Sturridge, Du vil vide. De kunne have scoret flere mål i dag. "

" Conte i går sagde, at de ikke havde at gøre med modstandere, Derefter vil det samme ikke have et hold, Vil være glad, når du pumper Liverpool. Vi vil dog ikke være glade uanset hvem vi tegner i næste runde, Men Tøj Liverpool vil være klar. Hvis du foretrækker hvem til hvem, Jeg vil sige, at jeg ikke har noget imod det, Men som regel vil jeg altid trække Real Madrid, Så lad Liverpool se, hvornår at sige det igen. Efter en lang periode, Tilbage til denne følelse er virkelig fantastisk! Jeg kan godt lide at se denne slags nyheder. "



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 17 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Tottenham træner Pochettino mener, at, Billige Fodboldtrøjer Lloret Luther hold fremad nu manglende tillid, Led 15 spil scorede ikke.

I 1-2 nederlag til byen Leicester konkurrence, Llorente har en gylden mulighed for at binde kampen, Men han savnede det. Den spanske angriber var i fremragende stand ved Swansea, Chelsea og Tottenham i sommer, vandt han den rød-hot, Men efter at have kommet til Nord London, Han har scoret i 15 kampe.

" Ja, Det vigtigste er at etablere spillerenes tillid, Faktisk er dette mål meget godt. " Pochettino sagde. " Vi føler os dårlige, Da Tottenham havde en chance 2-2 fik 1 point, Det er en skam Vi skal acceptere dette, Men i de seneste spil ser alt ud til at være gjort med os, Vi er nødt til at roe ned Tottenham at tro på dig selv, Og arbejde hårdt for næste løb. " I de sidste fem Premier League-spil, Tøj Tottenham vandt kun ét spil.



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Europæiske Cup femte runde Arsenal vil udfordre Köln væk, Billige Fodboldtrøjer Arsenal træner Arsene Wenger før spillet accepterede interviewet, Han sagde Welbeck vil starte spillet, De unge spillere får også chancen for at spille.

Om holdet, Wenger sagde: Vi er et meget erfaren team, Generelt, Jeg tror, du vil se Hver spiller har stor erfaring i den engelske Premier League.

Om Arsenals unge spillere, Vi har bragt nogle unge spillere, De har en meget god præstation i det foregående spil, Såsom Joe - Vaillock, Nkia Diane Nielsen, Jeg tror, at vi vil udsende en kombination af gammelt og nyt, Erfaring og vitalitet af lineup. Om Welbeck starter, Tøj Arsenal Wenger sagde: Ja, Welbeck vil begynde at deltage i dette spil.



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 3 آذر 1396 | نظرات ()