نوشته شده توسط : borrndmtroje

Ifølge det italienske fodboldnetværk nyheder, Khedira sagde i et interview, Han vil gøre sit bedste for at hjælpe Buffon med at få et Billige Fodboldtrøjer Champions League-trofæ.

Buffons klubholdkammerat Khedira sagde i et interview: " Jeg kan ikke sige, jeg er glad, Uanset om det ikke er italiensk, Buffon græd meget trist at se. Buffon er en stor spiller, Er en levende legende. Selv om mange siger, at han, Men dette er den mest sande idé i mit hjerte, Jeg håber, at han kan deltage i verdensmesterskabet. "

" Jeg er ked af Tøj Juventus holdkammerater og alle italienere, Alt bliver bedre Club investering mere, Sparkede en smuk fodbold Men resultatet er meget dårligt. De siger altid, at de vil komme tilbage, Det tror jeg også Jeg sendte en besked til Buffon, Men nu er handling vigtigere end sprog. Han har ikke fået Champions League-trofæet, Juventus vil hjælpe ham med at vinde Champions League. "



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Nylige rygter om, at Billige Fodboldtrøjer Real Madrid vil købe Neymar i fremtiden, Kaptajn Ramos i et interview, Også blevet stillet dette spørgsmål, Ramos og givet holdningen er, Nei Maer at stemme.

Real Madrid er også blevet rullet ind, Ifølge nogle nyheder, Real Madrid har til hensigt at indføre Neymar for at erstatte Ronaldo. Ramos i forbindelse med Serrese-interviewet, Spurgte også om Neymar, Real kaptajn svarede: " Jeg kan godt lide at lege med de bedste spillere, Neymar er en af dem. "

Ramos joked: " Vi skal tale om hans søsters fødselsdag under forhandlingerne. " Tøj Real Madrid Tetsuo ord at henvise til, Før Neymar havde sin søsters fødselsdag, I spillet at spise kort suspenderet, God flyve tilbage til Brasilien til søster fødselsdag. " Jeg vil underskrive ham uden tøven, Han er en spiller der kan gøre forskel for holdet. Hvis han er villig til at blive med Real Madrid, Jeg vil have, at han kommer i december. "



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Barcelona ny sæson har skabt den bedste start i holdets historie, Men bag resultaterne er alle bekymringer. Billige Fodboldtrøjer Barcelonas gode karakterer, Meget afhænger af Messi's fremragende tilstand, I modsætning til den foregående sæson, Hvis på et stadium Messi træthed eller dårlig tilstand, At Barcelonas problemer vil blive helt eksponeret.

Barcelona Barcelona i væk 0-0 væk, Efter spillet kommenterede: " Hvis Messi kæmper, At Barcelona er i problemer. Holdet er i live af Meixi, Hvis argentinerne blev fanget af nogle problemer på dagen, Det holdets præstation er ukendt. "

Suarez er også et mysterium, I tilfælde af Deng Beilei fravær, Ud over Messi, Ingen anden stærk spiller kan stå op for holdet. Og Olympiakos matcher til Tøj Barcelona for at vågne op, Dette er faktisk en god ting for Barcelona.



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Ifølge ESPN, I denne weekend mod Tottenham før, Billige Fodboldtrøjer Manchester United vil vurdere den fysiske tilstand af Rushford og Herrera, I kampen mod Swansea, Både mænd og de andre spillere havde en kollision.

Det er rapporteret, at Rushfords hamstring er lidt stramt, Herrera's ankel havde et problem. Selv om disse problemer ikke er store, Men i denne uge vil de være i Carrington-basen for at acceptere holdlægenes undersøgelse. Hvis kontrollen viser, at deres krop ikke er alvorlig, Så kan Mourinho lade dem spille mod Tottenham, når de starter.

Mourinho har sagt, Tøj Manchester United Bogba og Fellini har endnu ikke genoprettet. Derudover har Jones været skadet, Baili kan også komme tilbage mod Tottenham, Han savnede de sidste fire spil på grund af en lyskeskade, Men på tirsdag havde han været i stand til at træne på Carrington base. I øjeblikket Manchester United og Tottenham i standen med plottet 20 point, Bag den øverste 5 Manchester City.



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 آبان 1396 | نظرات ()