نوشته شده توسط : borrndmtroje

Tidligere Manchester City Billige Fodboldtrøjer vagt Lescott var involveret i BT sport, At afsløre, at David Silva er den bedste spiller, han nogensinde har arbejdet med.

" Jeg er meget glad for, at alle nu værdsætter udførelsen af David Silva. Han fik mere anerkendelse. Jeg tror ikke, at hvad han laver nu, er forskellig fra hvad han gjorde, da han først kom til Manchester City. Folk begyndte at indse, at Manchester City nu dominerer besiddelsesgraden. Dominerende spillet, Silva er holdets sjæl. "

David Silva kom til Manchester City fra Valencia i 2010. Hjalp Tøj Manchester City til at vinde tre Premier League-titler, En FA Cup og tre League Cup-mestere. På nationalt hold niveau, Silva hjalp Spanien med at vinde en VM og to europæiske cups.



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 30 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

I sommer er rygterne om at Chelsea-stjernen Azar overfører til Real Madrid raseri. Men med Zidane's afgang og udnævnelsen af Billige Fodboldtrøjer Chelsea's nye træner, Surrey, Azar blev til sidst ved Stamford Bridge. Ifølge rapporterne sagde den belgiske landstræner Martinez i et interview. Ankomsten af Surrey vil medføre mange nye udfordringer for Azar.

Martinez sagde i et interview: "Selvom man spiller for Real Madrid er en sjælden mulighed, Men for Azar, At bo i Premier League er faktisk ikke dårlig. "

" Det er klart, at Chelsea ikke vil miste topstjernen i holdet. Azar forstår hans nuværende situation Jeg tror, han vil have en god præstation i den nye sæson. Assisteret mod Arsenal viste det Han er stadig fuldt engageret i spillet, Hjælp Tøj Chelsea på afgørende tidspunkt. Efter afslutningen af verdensmesterskabet, Chelsea Azar er klar til at møde nye trænere og nye udfordringer. "



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 8 شهريور 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Afgang af Ronaldo forårsagede en ledig stilling i Real Madrid's nr. 7-trøje. I Real Madrid er dette et legendarisk nummer. Billige Fodboldtrøjer Real Madrid klubben overvejer hvem der vil bære trøje af dette nummer. Historisk set har Copa, Amancio, Butragueno, Raul, Disse stjerner passerer alle gennem Real Madrid nr. 7 trøje. Hvem kan da bruge Real Madrid nr. 7 trøje?

Men dette ønske kan ikke nås denne sæson. Fordi Asencio har iført No. 20-trøje i kampen mod Getafe. Artikel 216, stk. 4, i de spanske fodboldforeningsforordninger, Spillere kan ikke ændre deres trøje nummer efter starten af sæsonen. La Liga og West B klubhold skal have jersey tal fra 1 til 25. Op til 25, Og den officielle kamp i samme sæson skal have samme nummer.

17% af fansen vil have klubben til at give Vinicius dette nummer. Brasiliere har ikke officielt optrådt endnu. Men hans præstation i preseason udløste fansens høje forventninger. Imidlertid ønsker Tøj Real Madrid Vinicius at bære nr. 7-trøjen. Han skal først have et første hold kvote. Han er i øjeblikket en spiller i Real Madrid ungdomshold. Og den spanske fodboldforening fastsætter det Hvis ungdomsholdets spillere deltager i en holdkamp, Skal også have et fast nummer, Og tallet regnes fra den 26.



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 2 شهريور 1397 | نظرات ()