نوشته شده توسط : borrndmtroje

Lippi interviewede for nylig på Billige Fodboldtrøjer Milan Hutch, Lippi, at de to hold forventes at gøre en forskel i den nye sæson.

Sagde lippi: "Milan og Inter er meget bekymrede i Kina, og Suning Group's økonomiske ressourcer er velkendte, og ejerne af Milano er stadig delvist spørgsmålstegnede, men Rossoneri har arbejdet godt og dannet et vigtigt hold." Sidste sæson har Lippi stillet spørgsmålstegn ved den kinesiske hovedstad i Milano chef, men den nye sæson Li Yonghong med en stor bølge af tung kontrakt for at afvikle det store flertal af kritik. Taktisk niveau, Lippi at Montella vil udføre det fulde tre-shirt system.

Så begyndte Lippi at tale om Inter Milan i Spalletti under kommandoen for udsigten. "Spalletti er interrealisme for at opnå den bedste ambition. Han er meget smart og kan inspirere det bedste niveau af nøglespillere, som Ikardi og Perry Sici. " Lippi påpegede: "Jeg forstår Spalletti, han bryr sig ikke om en række sejre i preseasonen, preseasonens fremragende præstation bringer undertiden illusioner."

Men i lyset af de nye sæsonresultater er Lippi stadig mere optimistisk over den gamle klub Trøjer Juventus og Napoli, efterfulgt af Milano og Rom.



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Den nye sæson, Billige Fodboldtrøjer Juventus Di Bara vil blive ændret til at bære nr. 10 trøje, Argentineren sagde i sociale netværk, " Brug denne trøje, lad mig påtage mig et større ansvar, Jeg vil forsøge at hjælpe mit hold, For at vinde hvert sejrspil, For at vinde hver begivenhed, Hvert trofæ. "

Efter at have taget den nye jersey, Dibala satte først på nr. 10 jersey. På sociale netværk, Dibala skrev denne store historiske værdi af billedet, Og sagde, " For et jersey nummer, Jeg tænkte et stykke tid, Giv op nr. 21 trøje, Jeg tænkte i lang tid, Det var en fornøjelse for ham at rejse mange trofæer. "

Dibala påpegede, at " Men nr. 10 jersey er meget speciel. Er i stand til at bære denne skjorte er en stor herlighed, Fordi denne skjorte har en stor ansvarsfølelse, Vil uddybe din følelse af tilhørsforhold til Juventus. Mange Trøjer Juventus legendariske spillere gennem denne skjorte. Dette er grunden til, at jeg lægger på denne jersey i dag, At bære nr. 10 trøje gør mig ikke kun klar over barndomsdrømmen, Lad mig også påtage mig et større ansvar. Jeg vil forsøge at hjælpe Juventus, For at vinde hvert sejrspil, For at vinde hver begivenhed, Hvert trofæ. "



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 20 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Lad Barcelona for Neymar, Og at 26 millioner bonus tvist, En talsmand udsendte en erklæring. Neymar da Trøjer Barcelona har ikke udtrykt det samme miljø, Neymar Barca ikke giver 26 millioner euro.

Neymar egen beslutning om at forlade Barcelona er lavet, Men end bassen, sagde han: " Han kunne ikke finde den samme klub som Barcelona, At give sådan et godt miljø for ham. " Barcelona har tidligere sagt Neymar vil ikke forlade, I denne henseende end bassen svarede: " Vores holdning er ude af logik og fornuft, Først og fremmest, er der ingen Billige Fodboldtrøjer Neymar udtrykte vilje til at forlade, For det andet er der ingen opsigelse gebyr at betale sådanne beløb. Så vi var meget overbevist om, at han ikke vil forlade. "

End bassen sagde også: " Ikke sætte 26 millioner euro præmiepenge til dem. Ønsker du at få de penge, der er tre betingelser: Ingen træk for at tale med andre klubber; Han viste interesse i fuldstændig opfyldelse af kontrakten; Vi vil ikke betale pengene. "



:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Juventus Buffon sagde, Da Milano klubber og andre modstandere har styrket lineup, Den nye sæson vil være meget vanskeligt for Trøjer Juventus.


Milan denne sommer, har indført en række forstærkninger, Mens Inter Milan er også rekruttere, Juventus trods indførelsen af Bernadette Chomsky, Men mistede forsvarer Bonucci.


Buffon sagde efter kampen: " Turen til Amerika for at finde staten er meget vigtigt for os før starten af sæsonen. Dette år vil være meget svært for Billige Fodboldtrøjer Juventus, Fordi en masse hold for at styrke truppen, såsom Rom, Milano og Inter Milan, Napoli og fastholde spillere. Men Juventus mener, at deres egen styrke, Bragt os succes værdier, Vi kan stadig gå alt ud. "



:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Engelske Premier League giganter Billige Fodboldtrøjer Manchester City officielle hjemmeside annonceret, Danilo til at deltage, De to parter underskrev fem år, Danilo kontrakt udløber i sommeren 2022, Zidane er også blevet bestemt Danilo forlod Real Madrid. Tidligere den nærmeste Danilo underskrivelsen af Chelsea, Conti ønsker også ham til at komme, Men Manchester City gennemført cut Hu.

Efter Manchester City ud af den aftalte kontrakt og fysisk undersøgelse, Danilo blev interviewet af Manchester City officielle hjemmeside, Han sagde. " Være i stand til at slutte sig til Manchester City, Det gør mig meget glad, Der er andre klubber til at udtrykke en interesse i mig, Men jeg har altid ønsket at spille Guardiola. Da jeg hørte, at han havde en interesse i mig, Jeg tror, de vil blive en Manchester City-spiller. Jeg kan ikke vente med at starte op, Jeg håber at se mine nye holdkammerater i de kommende uger. "

Danilo at slutte Fodboldtrøjer Manchester City har to højre back, Tottenham havde allerede underskrevet Walker, Og de introducerede også den portugisiske og brasilianske målmand Edson Silva, Dani Luo Zecheng til fjerde signings. Manchester City underskrevet den officielle meddelelse og Danilo fem år, Kontrakten udløber i sommeren 2022.



:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1396 | نظرات ()