نوشته شده توسط : borrndmtroje

Det centrale mål for Billige Fodboldtrøjer Barcelonas underskrivelse i sommer Er Atletico angriber Geritzmann, Barcelonas hovedstjerne Messi udtalte også offentligt det Gretzmann er en meget god spiller. De kan kommunikere med hinanden meget godt. Messi's implikation er, at han er kompatibel med Gretzmann.

Lige nu har Glieszmann endnu ikke offentliggjort sit næste stop. I sidste ende er det fornyelsen af Atletico eller tilslutning til Barcelona. Det blev også rapporteret, at Manchester United er også meget interesseret i Glezmann.

I et interview sagde Messi fra Argentina "Han er en god spiller, Vi vil forstå hinanden. Han vil opleve et specielt øjeblik i sin karriere. Selv om det stadig ikke er 100% Men hvis vi kan få mere styrke, Dette er utvivlsomt en bedre ting. " Hvis Gelizmann tilslutter sig, Hvordan organiserer Barcelona tropper? Messi, Tøj Argentina sagde: "Det afhænger af træneren. Vi ønsker at være det bedste hold i verden, På grund af dette skal vi kigge efter de bedste spillere. "



:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 18 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

I den internationale venskabskamp scorede Billige Fodboldtrøjer Portugal 2-2 hjemme hos Tunesien. Da Ronaldo lige har afsluttet Champions League-finalen, Han deltog ikke i dette spil. Men uden Ronaldo, Det portugisiske hold mistede øjeblikkeligt en karakter. I hovedscenen af et svagt hold som Tunesien, Kan ikke vinde en sejr.

Det skal siges det Portugal udsatte stadig mere åbenlyse problemer på dette område. Alle Portugal angriber modstandere. Fra OPTA-statistikker, Der er 23 skud i Portugal Men kun 2 mål regnes for, Evnen til at konvertere mål er bekymrende. Derudover blev kun 3 skud skudt i Tunesien. Men det blev til 2 mål. Forsvar er også et tornet problem for Portugal.

Så se på Portugals vigtigste lineup, Du vil finde dette Tøj Portugal for at opnå gode resultater. Det må stole på Ronaldo's spil. Når Ronaldo ikke spiller godt, Eller hvis du ikke kan dukke op, Styrken af dette portugisiske hold faldt straks med et hak. Tag dette spil, Portugal kan ikke vinde Tunesien hjemme.



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Spanien påpegede i sin seneste rapport det For Champions League final lineup, Zidane kan have givet spor under kampen mod Liaralar på lørdag. Kun Zidane ved, hvad udgangspunktet for Billige Fodboldtrøjer Champions League-finalen er, Men hvis vi ser tilbage til kampen før Champions League-finalen i de foregående to sæsoner, Nabels navn bør fokuseres. Zidane er vant til at eksperimentere med lineupet i den sidste runde af turneringen. Derefter gentages denne linje i Champions League-finalen. Holdet vandt også mesterskabet.

Den sidste runde af sæsonen modsat Liaral's For Real Madrid er det et lille spil. For de to foregående årstider, I sidste runde konkurrerer holdet stadig i La Liga-mesterskabet. Situationen er noget anderledes. Men kan stadig se nogle spor. Den sidste runde af La Liga sidste sæson mod Malaga, I Zidane's start lineup, Ti folk startede senere i Champions League-finalen. Det var kun Kavalhar, der havde genvundet sig fra skaden, der erstattede Danilo. Sidste sæson havde Real Madrid håbet om at vinde i den sidste runde af La Liga. Zidanes startlinje for Lecco's spil, Startlinjen med Atletico Madrid er den samme som i Champions League-finalen.

Den sidste runde af sæsonen Real Madrid har intet at bestride. Tøj Real Madrid er forskellig fra de to foregående årstider. Men spanske medier mener det I modsætning til startlinjen af Liaral, Stadig give spor, Det er meget sandsynligt, at Real Madrid Bell vil starte i Champions League-finalen. Den eneste ændring kan være, at Navas erstatter Luca Zidane.



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 4 خرداد 1397 | نظرات ()