نوشته شده توسط : borrndmtroje

Slutningen af Champions League-gruppestadiet, Billige Fodboldtrøjer Bayern hjem 3-0 sejr over Celtics. I et interview efter spillet, Bayerns vinger Robben talte om spillet og hans fremtid.

Robben sagde: " Efter spillet, Vi er et stort fremskridt. Dette er Bayern har været den anden på hinanden følgende sejr, Jeg synes, det er en meget vigtig ting. Men jeg tror, I spillet kunne vi have scoret flere mål. Efter Bayern står over for vanskeligere udfordringer, Så vi skal bruge målet til at øge moralen. Derudover har jeg været og træner var gået, Hvis holdet har et defensivt problem til højre, Jeg er villig til at trække mig tilbage for at deltage i forsvaret. "

For deres egen fremtid, Tøj Bayern München Robben sagde: " Min kontrakt er ved at udløbe, Lad os se på, hvad der vil ske i fremtiden. Jeg er nu fokuseret på Bayern München spil, Jeg synes, det er det vigtigste at komme hurtigt tilbage og blive sund. Jeg forstår sikkert hvad jeg har i klubben, Samt team ledere til min overvejelse. "



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Engelske legende Alan Shearer påpeger, Billige Fodboldtrøjer Liverpool kan ikke komme ind i bolden, Forsvar er ikke godt, Liga vinde håbløs.

Liverpool bag Manchester City og Manchester United 7 point, Denne sæson vandt ligaen kun tre kampe. Spurgte Hill denne sæson, hvilket hold slap ham ned, Han svarede: " Liverpool. De er ikke nok til at skabe muligheder og mål forude. defensivt, De er lige så slemt som nogensinde. Sammenlignet med sidste sæson, Der er ingen ændring. "

" Jeg så deres kamp mod Newcastle. Tøj Liverpool forsvar er stadig et gammelt problem, Den første halvdel af bolden meget, Skal dræbe spillet. Kutiniao scorede et flot mål, Men derudover Liverpool skubbede fremad ret dårligt. Dette sparker, Liverpool havde ikke chancen for at vinde Premiership-titlen. "



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Efter Real Madrid's kamp mod Dortmund, Billige Fodboldtrøjer Ronaldo talte forsigtigt om spørgsmålet om fornyelse, Reporteren afslørede, Ronaldo håber Real Madrid klubben kan betale for det, Hans mål er at få en 25 millioner euro i årsløn, Med hensyn til indkomst går ikke bag Messi og Nei Maer, Men Real Madrid-klubben reagerede ikke entusiastisk på Ronalds anmodning, Dette kan medføre, at spillere og klubber har et hul.

Transfer marked i sommer, Mbapi og Nemal har modtaget høje lønninger, Og Messi efter fornyelsen vil også få en højere løn, Dette vil blokere Ronaldo's lys. Ronaldo mener, at Fra den personlige præstation og bidraget til holdet, De skal have den højeste årlige løn. Ronaldo sidste sæson for Real Madrid vandt La Liga og Champions League trophy bidraget, Og han vandt også Golden Globe og andre priser, Bør også belønnes med hensyn til behandling.

Real Madrid klub tror, Ronaldo i Champions League efter interviewet for at acceptere spørgsmålet om fornyelse, Bare det første skridt, han bad om en rejse, Den næste handling er mægleren Mendes. Mendes vil repræsentere Ronaldo til Tøj Real Madrid for at gøre en mere formel anmodning, Real Madrid-klubben skulle sandsynligvis gøre et mere klart svar.



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 7 مهر 1396 | نظرات ()