نوشته شده توسط : borrndmtroje

Efter to spil, Paulinos evne er uden tvivl. I overførselsoperationen i Billige Fodboldtrøjer Barcelona denne sommer, Paulinho blev oprindeligt betragtet som en fejl af de spanske mediefans, Men nu bliver de fuldstændig serveret.

I første omgang er folk mest hensigtsmæssige, er Paulo's Super oplevelse, Brugte 40 millioner euro fra super til at købe folk, I mange mennesker synes at være en vittighed, Men Pauline viste sin værdi med sin præstation. Kommentarer til undertegnelsen af Barcelona i sommer. På nuværende tidspunkt Sergey og Paulini disse to spillere skal være værd. Sergei behøver ikke at sige, Siden han tiltrådte Han integreres problemfrit i Barcelona-systemet. Flittig løb og kraftig indvirkning er fantastisk, Da Alves forlod holdet, Barcelonas ulykker blev endelig afgjort efter indførelsen af Semipalo.

For Paulinho, Selv om han sluttede sig til Tøj Barcelona fansen, når reaktionen er meget flad, Endnu negativ, Men han bringer styrke til Barcelonas midtbane. Derudover indrømmede avisen også, at Han demonstrerede på den offensive ende af evnen, Ud over alle forventninger, Forventede ikke hans offensive trussel så meget.



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

For nylig dør Juventus dør gud Buffon i et interview, Talte om Champions League 0-3 tab af Billige Fodboldtrøjer Barcelonas nederlag. Buffon sagde først, " Vi har lidt ondt, Dette er normalt, For en vane at vinde og blive førende hold, Dette nederlag gør os virkelig bekymre. "

Herefter fortsatte Buffon, " Juventus bør lære at læse de forskellige faser af spillet, For at overvinde vanskelighederne i spillet, Så hurtigt som muligt fra skyggen af at undlade at komme ud. Hvis du står over for de 3-4 superhold, vi ønsker at vinde, Vi har brug for at opretholde en stabil tilstand og hård stil. Holdet skal være rolig og sikker på at spille, Vi er nødt til at blive bedre. "

Endelig Buffon roste Barcelona-stjernen Messi, " Messi er et andet niveau af spillere, Vi burde være glade for at kunne lege med Messi og Ronaldo, Fordi i Serie A, Vi kan ikke nå niveauet af Tøj Barcelona Messi spillere. "



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 شهريور 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Liverpool annonceret gennem den officielle hjemmeside, Officielt underskrevet engelske internationale Zhang Bolun, Chamberlain spiller for Billige Fodboldtrøjer Liverpool.

Ifølge Liverpool officielle hjemmeside, Efter den fysiske undersøgelse er afsluttet, Chamberlain vil underskrive en seksårig kontrakt med holdet. Chamberlain sagde i et interview med den officielle hjemmeside: " Jeg er meget glad for at kunne logge med Liverpool, Og gerne takke alle dem, der har bidraget til overførslen. Jeg vil gerne sige er ikke meget, Så jeg vil fokusere på det næste spil! "

Wenger har offentligt sagt at forlade Chamberlain, Men Chamberlain og Arsenal kontrakt i sommeren 2018 at udløbe, Spillerne afviste også Arsenals kontrakt. Chelsea og Tøj Liverpool har lanceret en forfølgelse, Men Chamberlain afviste endelig Chelsea, Vælg til Liverpool.



:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 شهريور 1396 | نظرات ()