نوشته شده توسط : borrndmtroje

Ifølge rapporter, Uruguayas præsident Vazquez sendte et brev til Billige Fodboldtrøjer fransk angriber Gleizman. Efter at han vandt VM, Tak for dit interview med det uruguayanske flag.

Efter Frankrig vandt mesterskabet, Gleizman har en Uruguayansk jersey. Billederne af interviews spredt over hele verden. I Uruguay er diskussionen endnu mere entusiastisk. Dette skete på en pressekonference efter VM-finalen. Efter at Gretzman besvarede det andet spørgsmål, En uruguayansk journalist sagde til Gretzman: " Da du elsker Uruguay så meget, Er det muligt at bære det uruguayanske flag? "

Det er værd at nævne det Selvom franske Gretzman har en dyb følelse for Uruguay, Men Uruguay-angriberen Suarez synes ikke at sætte pris på det. Før VM-kampen mellem Tøj Frankrig og Uruguay, Suarez sagde det også Gleizman er stadig franskmand. Han forstår ikke rigtig Uruguay. Men nu, Suarez kan se fransk Gretzmans følelser på Uruguay.



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 29 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Selv om England er den ultimative ende af VM-semifinalen, Men deres ånd af hårdt arbejde i denne konkurrence, Og uventet gode resultater, Stadig giver stor opmuntring til de Billige Fodboldtrøjer engelske fans, Det giver også det engelske samfund en meget positiv indflydelse.

I dag sagde en talsmand for den britiske premierminister Theresa May det Teresa May vil være meget villig, Jeg modtog personligt England holdet på 10 Downing Street, premierministerens palæ. Tag vinden til landsholdets spillere.

" Vi er meget villige til at være vært for en middag til den engelske fodboldhold. Tøj England præstationer i Rusland er fremragende. Vi vil diskutere sager med den engelske fodboldforening. "



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 22 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

To af de mest overvågede stjerner i Billige Fodboldtrøjer Messi og Ronaldo, Efter at have forladt VM, Flere mennesker gjorde opmærksom på Neymar. Neymar sluttede sig til Santos klubben da han var 11 år gammel. I en alder af 19 tog jeg fodboldspiller i Sydamerika. Kendt som Brasilien efter Bailey, En anden ung talentfuld fodboldkind.

I denne verdensmesterskab, Ud over at blive overhalet af schweiziske spillere i det første spil, Neymar Ikke for meget iøjnefaldende ydeevne, De andre tre spil kan siges at blive bedre. Man spillede bedre end en. Især i knockout kamp med Mexico, Neymar er færdig med et pas, Succesfuldt hjulpet Brasilien ramt den mexicanske eliminering af det tyske hold.

Derfor har mange mennesker store forhåbninger for Neimar Tøj Brasilien. Tror dette er hans bedste chance for at fuldføre efterfølgen af Messi og Ronaldo. Fordi der er mange mennesker der tænker på Neymar, Brasilien. Ikke kvalificeret nok til at sammenligne med Messi og Ronaldo. Årsagen er, at Neymar i Brasilien er for offentligt. Karakter er for arrogant, Fordi de ekstraordinære bevægelser altid har de elementer i spillet, Så ikke være optimistisk.



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Som verdensmesterens mester, Billige Fodboldtrøjer Spanien har fået meget opmærksomhed. Men de faldt også ind i nogle tvister og kritik. I dag er latterliggørelsen af en russisk reporterholdspiller i Spanien, Er blevet fokus for folks varme diskussion.

Spaniens modstander i den første runde af playoffs er værten Rusland. På pressekonferencen, En russisk reporter begyndte at gøre ting. I et interview med den russiske vagt Ignashevich, En reporter udtalte offentligt, at Diego Costa var en beskidt spiller. Når du ringer til Ramos, Det er endnu mere klart, at han er graveiggeren i Salah.

Imidlertid blev Ignashevich ikke bragt i rytme. Svarede smidigt: " Jeg tror, at Spaniens Costa og Ramos provokerende adfærd vil reducere mange, Fordi nu har vi VAR'er. Du skal være mere forsigtig med dine handlinger i konkurrencen med Tøj Spanien. Uanset om du er en forward eller en forsvarer. "



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 تير 1397 | نظرات ()