نوشته شده توسط : borrndmtroje

Barcelona officielle meddelelse, Billige Fodboldtrøjer Barcelona og Pique kontrakt indtil 2022, Likviderede skader steg til 500 millioner euro.

Barcelona officielle skrev: " Pique blev medlem af Barcelona Youth Youth Camp Camp i 1997, På det tidspunkt var han kun 10 år gammel. I 2004 forlod han Manchester United for at deltage i Barcelona, Hvor han gradvist voksede til en moden center-back. I 2008, hvornår, Han vendte tilbage til Barcelona for at blive en Guardiola-serie. "

" Pique har altid været Barcelonas mest afgørende medlem, Han betragtes også som en af de bedste center-backs i verden, I Barcelonas 10 års effektivitet, Han vandt tre Champions League titler, seks La Liga titler, Fem Kings Cup-mester og fem spanske Super Bowl-mestere. Derudover hjælper han også holdet, Vandt tre europæiske Super Cup-mester og tre verdensmesterskabskampmester. " Pique har spillet for Tøj Barcelona scorede 37 mål i 421 kampe. Denne sæson er han også et integreret medlem af Barcelona-serien, 25 optræden scorede 2 mål.



:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 29 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Ifølge en række medierapporter tidligere, Aubameyang vil sandsynligvis forlade Billige Fodboldtrøjer Dortmund i vinteroverføringsperioden. Han blev også suspenderet af Dortmund for noget misbrug.

For nylig har mange specielle kaptajn Shi Meier-politik i et interview, Taler om nogle af Aubameyangs synspunkter, Han tror Aubameyang ved alt om teamwork.

Schmelzer sagde: " Vi mødes ofte sammen i holdet. Jeg tror Tøj Dortmund Aubameyang ved, at alt er i teamets interesse. Og han er ikke et problem, der findes i Dortmund. Vi tror ikke meget af virkningen af Dortmund bossy forlader hold rygter vil give holdet, Men spillerne bør ikke kun betragte sig selv, Hvis dette er tilfældet, skal det rettes. "



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 22 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Real Madrid sår er stadig åbent, Imidlertid i det nationale Derby 0-3 tab til Billige Fodboldtrøjer Barcelona efter det blødende fænomen, Har allerede kontrol. Som tiden går forbi, Alle aspekter begyndte at roe sig ned. Men for det næste behov at gøre straks, Hvad skal der gøres næste sommer? Real Madrid er stadig meget klart højt niveau.

Zidane føler sig virkelig ubehagelig, han kan ikke lide at tabe, For ikke at nævne stadig tabt til rivaler derhjemme. Han vidste, at et sådant tab ville få konsekvenser, og så ville han tale med klubstolen. Tre timer efter landets afslutning Derby forlod han holdet for at tage på ferie, Zidane og Florentinos konversation afholdes efter ferien. Zidane vidste, at klubben støttede ham, han ønskede ikke at træde tilbage, Han mener, at situationen i Real Madrid kan vendes. Zidane 0 til 3 tab til Barcelona, Og Benitez 0 til 4 tabte til Barcelona helt anderledes, Benitez blev fyret, Zidane, men ingen smuk bekymring.

Fans kan ikke forstå vedligeholdelsen af Benzema Zinedine Zidane, De tror, at Benzema i Tøj Real Madrid dage skulle komme til en ende. Faktisk, hvis Benzema ikke havde et magisk spil i Atlético sidste sæson, Han blev sendt ud af Bernardo efter slutningen af sidste sæson. Benzema svært at blive i Real Madrid næste sæson, Nu er det tid for ham at sige farvel til Real Madrid.



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Efter Manchester derby, Billige Fodboldtrøjer Manchester City spillere skøre fejring af handlingen, Forårsaget stor utilfredshed med den Forenede side, Dette udløste en 30-man nærkamp. Så fejringen af Manchester City i sidste ende er rigtigt eller forkert? Kom og se Gary Nevillas kommentar.

Manchester United stjerne Gary - Neville sagde: " Min personlige mening er, Manchester United skal være i derby for at stoppe fremdriften i Manchester City fremad, Men virkeligheden er Manchester United tabt, Dette gør Manchester City efter det tyske derby, Tillid er mere rigelig. Dette er blevet en stor udfordring for All-English. "

" Manchester City er svært at stoppe nu, Du kan se bølgen af deres fest. Da de sparkede byen og sparkede Manchester United, Vi så alle denne scene. Tøj Manchester City over fejrede, Jeg er ikke en kritik her, Fordi når de fejrer det, Vi kan føle Manchester City's ånd. Det er svært at stoppe, Jeg er ikke sikker på hvad der kan stoppe dem nu. "



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 1 دی 1396 | نظرات ()