نوشته شده توسط : borrndmtroje

Ifølge rapporter, Den tidligere Arsenal-forsvarer Lauren mener, at Enrique er egnet til at blive Wengers efterfølger. Wenger vil forlade Arsenal efter slutningen af sæsonen. Afslutter hans 22-årige Billige Fodboldtrøjer Arsenal træner karriere, Medierne rygter om, at Allegri og Enrique er de mest populære kandidater til at lykkes Wenger. Som Lawrence, de to gange Arsenal og uovervindelig Arsenal i 2001-02 sæsonen, troede Lauren, Tidligere Barcelona træner er meget velegnet til dette job.

" Jeg vil vælge Enrique, Den første er fordi Barcelonas stil ligner Arsenals stil. For det andet har han den slags morderinstinkt til at trænere store hold. Du har brug for en træner med en stærk personlighed og beast instinkt til at kontrollere alt. "

Det er imidlertid nødvendigt at omdanne Arsenal, som ikke har scoret ligatitel i 14 årstider. Det vil være en skræmmende opgave. Selv om Wenger ikke har været i stand til at lede holdet i de seneste år, Men Lauren sagde, at han stadig er Tøj Arsenal største træner. "Han er den største træner jeg nogensinde har spillet. Det er også klubens største træner. " Lauren sagde "Han tilpassede George Grahams taktik. Bragte forskellige stilarter til Arsenal. Han lavede mange innovationer i spillet. Lad Arsenal alle stige. "



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Bayern München Billige Fodboldtrøjer vagter Araba, I et interview sagde Brug Double Crown til at sende Heynckes.

Bayern træner Heynckes vil efterlade sin stilling i slutningen af sæsonen. I et interview, Alaba sagde: "Efter kampen med Real Madrid, Vores næste mål er den tyske cupfinale. Så vi håber meget på at besejre Frankfurt. Heynkes blev sendt ud med dobbelte kroner. Jeg tror, Det vil være et vidunderligt farvel. "

" Faktisk ønskede vi oprindeligt at kvalificere sig til Champions League-finalen. Og vandt mesterskabet. Derfor var Tøj Bayern München meget skuffet over at blive elimineret. Efter at have spillet hos Real Madrid, Heyncks leverede en inspirerende tale i skabsrummet. Selvom Bayern München blev elimineret, Imidlertid er han stadig stolt af Bayern Munchens præstation. "



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 15 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Liverpool stjerne Chamberlain vil savne VM i sommer på grund af knæskade. Han takkede fansen for deres støtte til INS. Chamberlain sårede hans knæligament i Billige Fodboldtrøjer Liverpools UEFA Champions League-spil i Rom. Hun blev båret af båren. Han refunderede derfor sæsonen og savnede verdensmesterskabet i Rusland.

Han sagde på INS: "Jeg blev skadet på det kritiske tidspunkt af sæsonen. Kan ikke længere deltage i UEFA Champions League for Liverpool Og ikke repræsenterer England i VM fik mig skuffet. Men nu vil jeg støtte mine holdkammerater. Jeg ved, at vi kan skabe gode resultater i denne turnering. "

" Jeg vil gøre mit bedste for at sikre, at jeg kommer tilbage så hurtigt som muligt. Men sammenlignet med Liverpool-fansens følelser, der blev såret før kampen, Dette er blegt. Jeg er med hans elskede. Tak til Tøj Liverpool fans for deres information og support. Vi vil snart møde dig. Du vil aldrig gå alene. "



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 7 ارديبهشت 1397 | نظرات ()