نوشته شده توسط : borrndmtroje

I den netop afsluttede Champions League-gruppestadium, Liverpool 7-0 sejr over Moskva Sparta kvalificerer sig til fornavnet. Klopp efter spillet fortalte medierne, Han mener, at Billige Fodboldtrøjer Liverpool vil være trussel mod holdene i Champions League-knockout.

Liverpool denne sæson, offensiv ildkraft i den europæiske arena fuld, De scorede i øjeblikket 23 mål, 25 sekunder bag Paris Saint-Germain. Når man bliver spurgt om holdets salgsmuligheder, Klopp sagde: " Hvis holdet har været i stand til at opretholde denne tilstand af ord, Jeg tror, at vi er en trussel, Vi er klart en trussel Et hundrede procent. Hvis du ser udførelsen af Sojourn og Sturridge, Du vil vide. De kunne have scoret flere mål i dag. "

" Conte i går sagde, at de ikke havde at gøre med modstandere, Derefter vil det samme ikke have et hold, Vil være glad, når du pumper Liverpool. Vi vil dog ikke være glade uanset hvem vi tegner i næste runde, Men Tøj Liverpool vil være klar. Hvis du foretrækker hvem til hvem, Jeg vil sige, at jeg ikke har noget imod det, Men som regel vil jeg altid trække Real Madrid, Så lad Liverpool se, hvornår at sige det igen. Efter en lang periode, Tilbage til denne følelse er virkelig fantastisk! Jeg kan godt lide at se denne slags nyheder. "



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 17 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Tottenham træner Pochettino mener, at, Billige Fodboldtrøjer Lloret Luther hold fremad nu manglende tillid, Led 15 spil scorede ikke.

I 1-2 nederlag til byen Leicester konkurrence, Llorente har en gylden mulighed for at binde kampen, Men han savnede det. Den spanske angriber var i fremragende stand ved Swansea, Chelsea og Tottenham i sommer, vandt han den rød-hot, Men efter at have kommet til Nord London, Han har scoret i 15 kampe.

" Ja, Det vigtigste er at etablere spillerenes tillid, Faktisk er dette mål meget godt. " Pochettino sagde. " Vi føler os dårlige, Da Tottenham havde en chance 2-2 fik 1 point, Det er en skam Vi skal acceptere dette, Men i de seneste spil ser alt ud til at være gjort med os, Vi er nødt til at roe ned Tottenham at tro på dig selv, Og arbejde hårdt for næste løb. " I de sidste fem Premier League-spil, Tøj Tottenham vandt kun ét spil.



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Europæiske Cup femte runde Arsenal vil udfordre Köln væk, Billige Fodboldtrøjer Arsenal træner Arsene Wenger før spillet accepterede interviewet, Han sagde Welbeck vil starte spillet, De unge spillere får også chancen for at spille.

Om holdet, Wenger sagde: Vi er et meget erfaren team, Generelt, Jeg tror, du vil se Hver spiller har stor erfaring i den engelske Premier League.

Om Arsenals unge spillere, Vi har bragt nogle unge spillere, De har en meget god præstation i det foregående spil, Såsom Joe - Vaillock, Nkia Diane Nielsen, Jeg tror, at vi vil udsende en kombination af gammelt og nyt, Erfaring og vitalitet af lineup. Om Welbeck starter, Tøj Arsenal Wenger sagde: Ja, Welbeck vil begynde at deltage i dette spil.



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 3 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Ifølge det italienske fodboldnetværk nyheder, Khedira sagde i et interview, Han vil gøre sit bedste for at hjælpe Buffon med at få et Billige Fodboldtrøjer Champions League-trofæ.

Buffons klubholdkammerat Khedira sagde i et interview: " Jeg kan ikke sige, jeg er glad, Uanset om det ikke er italiensk, Buffon græd meget trist at se. Buffon er en stor spiller, Er en levende legende. Selv om mange siger, at han, Men dette er den mest sande idé i mit hjerte, Jeg håber, at han kan deltage i verdensmesterskabet. "

" Jeg er ked af Tøj Juventus holdkammerater og alle italienere, Alt bliver bedre Club investering mere, Sparkede en smuk fodbold Men resultatet er meget dårligt. De siger altid, at de vil komme tilbage, Det tror jeg også Jeg sendte en besked til Buffon, Men nu er handling vigtigere end sprog. Han har ikke fået Champions League-trofæet, Juventus vil hjælpe ham med at vinde Champions League. "



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Nylige rygter om, at Billige Fodboldtrøjer Real Madrid vil købe Neymar i fremtiden, Kaptajn Ramos i et interview, Også blevet stillet dette spørgsmål, Ramos og givet holdningen er, Nei Maer at stemme.

Real Madrid er også blevet rullet ind, Ifølge nogle nyheder, Real Madrid har til hensigt at indføre Neymar for at erstatte Ronaldo. Ramos i forbindelse med Serrese-interviewet, Spurgte også om Neymar, Real kaptajn svarede: " Jeg kan godt lide at lege med de bedste spillere, Neymar er en af dem. "

Ramos joked: " Vi skal tale om hans søsters fødselsdag under forhandlingerne. " Tøj Real Madrid Tetsuo ord at henvise til, Før Neymar havde sin søsters fødselsdag, I spillet at spise kort suspenderet, God flyve tilbage til Brasilien til søster fødselsdag. " Jeg vil underskrive ham uden tøven, Han er en spiller der kan gøre forskel for holdet. Hvis han er villig til at blive med Real Madrid, Jeg vil have, at han kommer i december. "



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Barcelona ny sæson har skabt den bedste start i holdets historie, Men bag resultaterne er alle bekymringer. Billige Fodboldtrøjer Barcelonas gode karakterer, Meget afhænger af Messi's fremragende tilstand, I modsætning til den foregående sæson, Hvis på et stadium Messi træthed eller dårlig tilstand, At Barcelonas problemer vil blive helt eksponeret.

Barcelona Barcelona i væk 0-0 væk, Efter spillet kommenterede: " Hvis Messi kæmper, At Barcelona er i problemer. Holdet er i live af Meixi, Hvis argentinerne blev fanget af nogle problemer på dagen, Det holdets præstation er ukendt. "

Suarez er også et mysterium, I tilfælde af Deng Beilei fravær, Ud over Messi, Ingen anden stærk spiller kan stå op for holdet. Og Olympiakos matcher til Tøj Barcelona for at vågne op, Dette er faktisk en god ting for Barcelona.



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Ifølge ESPN, I denne weekend mod Tottenham før, Billige Fodboldtrøjer Manchester United vil vurdere den fysiske tilstand af Rushford og Herrera, I kampen mod Swansea, Både mænd og de andre spillere havde en kollision.

Det er rapporteret, at Rushfords hamstring er lidt stramt, Herrera's ankel havde et problem. Selv om disse problemer ikke er store, Men i denne uge vil de være i Carrington-basen for at acceptere holdlægenes undersøgelse. Hvis kontrollen viser, at deres krop ikke er alvorlig, Så kan Mourinho lade dem spille mod Tottenham, når de starter.

Mourinho har sagt, Tøj Manchester United Bogba og Fellini har endnu ikke genoprettet. Derudover har Jones været skadet, Baili kan også komme tilbage mod Tottenham, Han savnede de sidste fire spil på grund af en lyskeskade, Men på tirsdag havde han været i stand til at træne på Carrington base. I øjeblikket Manchester United og Tottenham i standen med plottet 20 point, Bag den øverste 5 Manchester City.



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Slutningen af Champions League-gruppestadiet, Billige Fodboldtrøjer Bayern hjem 3-0 sejr over Celtics. I et interview efter spillet, Bayerns vinger Robben talte om spillet og hans fremtid.

Robben sagde: " Efter spillet, Vi er et stort fremskridt. Dette er Bayern har været den anden på hinanden følgende sejr, Jeg synes, det er en meget vigtig ting. Men jeg tror, I spillet kunne vi have scoret flere mål. Efter Bayern står over for vanskeligere udfordringer, Så vi skal bruge målet til at øge moralen. Derudover har jeg været og træner var gået, Hvis holdet har et defensivt problem til højre, Jeg er villig til at trække mig tilbage for at deltage i forsvaret. "

For deres egen fremtid, Tøj Bayern München Robben sagde: " Min kontrakt er ved at udløbe, Lad os se på, hvad der vil ske i fremtiden. Jeg er nu fokuseret på Bayern München spil, Jeg synes, det er det vigtigste at komme hurtigt tilbage og blive sund. Jeg forstår sikkert hvad jeg har i klubben, Samt team ledere til min overvejelse. "



:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Engelske legende Alan Shearer påpeger, Billige Fodboldtrøjer Liverpool kan ikke komme ind i bolden, Forsvar er ikke godt, Liga vinde håbløs.

Liverpool bag Manchester City og Manchester United 7 point, Denne sæson vandt ligaen kun tre kampe. Spurgte Hill denne sæson, hvilket hold slap ham ned, Han svarede: " Liverpool. De er ikke nok til at skabe muligheder og mål forude. defensivt, De er lige så slemt som nogensinde. Sammenlignet med sidste sæson, Der er ingen ændring. "

" Jeg så deres kamp mod Newcastle. Tøj Liverpool forsvar er stadig et gammelt problem, Den første halvdel af bolden meget, Skal dræbe spillet. Kutiniao scorede et flot mål, Men derudover Liverpool skubbede fremad ret dårligt. Dette sparker, Liverpool havde ikke chancen for at vinde Premiership-titlen. "



:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Efter Real Madrid's kamp mod Dortmund, Billige Fodboldtrøjer Ronaldo talte forsigtigt om spørgsmålet om fornyelse, Reporteren afslørede, Ronaldo håber Real Madrid klubben kan betale for det, Hans mål er at få en 25 millioner euro i årsløn, Med hensyn til indkomst går ikke bag Messi og Nei Maer, Men Real Madrid-klubben reagerede ikke entusiastisk på Ronalds anmodning, Dette kan medføre, at spillere og klubber har et hul.

Transfer marked i sommer, Mbapi og Nemal har modtaget høje lønninger, Og Messi efter fornyelsen vil også få en højere løn, Dette vil blokere Ronaldo's lys. Ronaldo mener, at Fra den personlige præstation og bidraget til holdet, De skal have den højeste årlige løn. Ronaldo sidste sæson for Real Madrid vandt La Liga og Champions League trophy bidraget, Og han vandt også Golden Globe og andre priser, Bør også belønnes med hensyn til behandling.

Real Madrid klub tror, Ronaldo i Champions League efter interviewet for at acceptere spørgsmålet om fornyelse, Bare det første skridt, han bad om en rejse, Den næste handling er mægleren Mendes. Mendes vil repræsentere Ronaldo til Tøj Real Madrid for at gøre en mere formel anmodning, Real Madrid-klubben skulle sandsynligvis gøre et mere klart svar.



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 7 مهر 1396 | نظرات ()