For at hjælpe holdet tage mesterskabet
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Salacher kom til Liverpool fra Rom sidste sommer, For deres egen tilslutning, Salah sagde i et interview, Billige Fodboldtrøjer Liverpool er hans foretrukne Premier League-klub.

Salah sagde: "Da jeg var meget ung, Jeg er en fan i Liverpool, Liverpool er min favorit Premier League-klub, Da jeg var teenager, elskede jeg Liverpool, Jeg ved, det er klubben, jeg vil spille, Jeg kender denne klubs historie, Og når jeg har en chance for at arbejde for Liverpool, Jeg skal gøre dette til en realitet. "

Vintervindue i Kudiniao forlod Liverpool, Liverpool fans Sarah som holdets konge, For dette spørgsmål sagde Salah: " Jeg er meget glad for at kunne score det hold, jeg har støttet siden jeg var barn. Og ting om kongen, Jeg ved ikke, om det skulle være mig at evaluere, Måske kan jeg lade fansne sige. For mig at hjælpe elskede Tøj Liverpool mål er det vigtigste, Vi vil gøre os sværere for at hjælpe holdet med at vinde noget, For os Liverpool, fans og klubber, Et championship trofæ er vores mål hele tiden. "





:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 بهمن 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: