نوشته شده توسط : borrndmtroje

På grund af skader, Billige Fodboldtrøjer Messi savnede de argentinske landsholds to kampe. Champions League kvartfinalen krigen begynder snart. Messi kan ikke komme tilbage i tiden, Barcelona coach Valdéd svarede i et interview.

" I den sidste kamp mod Athletic Bilbao, Messi's krop havde nogle mindre problemer. Men jeg er rolig, Vi mener, at problemet ikke er så alvorligt. Vi behøver ikke bekymre os for meget om det nu. Specielle omstændigheder må også vente på Messi at komme tilbage og afslutte inspektionen. "

For Argentina er 1-6 nederlag til Spanien dette spil, Barcela Valverde sagde: "Vi tror måske, at Spanien vil vinde alt. 6-1 er faktisk en disparity score. Men det er det. Men dette er også en farlig score for Spanien. Fordi det får dig til at føle, at din styrke er højere, end den faktisk er. Tøj Barcelona Messi mistede bare en venskabskamp. Dette betyder ikke noget, VM er endnu ikke begyndt. Spanien vinder ikke noget, Argentina tabte ikke noget. "



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Dagens Bell er placeret i Nanning, Kina. Forbereder Kina Cup-konkurrencen Langt væk fra Madrid, Faktisk er afstanden mellem Bell og Billige Fodboldtrøjer Real Madrid, Det bliver også længere og længere. I de seneste uger, Gabet mellem Bell og Real Madrid trænere, holdkammerater og fans, Bliver større og større.

Før i lang tid Bell er den ubestridte hovedspiller i Real Madrid. Når han føler sig god, Han kan spille spil og på nogle måder Han holder holdet som helhed og fungerer som smøremiddel til holdet. Alt i alt giver dette Bell den værdi, der er belagt i Real Madrid. Ikke for længe siden nåede alle til enighed. Hvis Bell falder væk fra skader, kan han blive en superstjerne anerkendt af alle. Zidane er også dybt overbevist om denne opfattelse.

Real Madrid's skabsrum mener, at Bell allerede har indrømmet at miste. Han planlægger at forlade Real Madrid. Hvad Bell overvejende tænker på nu, Det er, hvordan man forlader Tøj Real Madrid i slutningen af sæsonen. Vazquez og Assencio er foran ham. At være Zidans valg, synes Bell ikke at bekymre sig om det. Siden han har mistet sin hovedposition, er Bell blevet mere fremmedgjort. Han kom aldrig ind i gruppen og er nu mere fremmedgjort fra alle. Hans bedste ven er hans mobiltelefon, og han bruger sin tid på mobiltelefoner næsten hele tiden.



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 3 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Serie A besejrede Juventus 2-0 hjemme for at slå Atlanta Udvid føringen i positionerne til 4 point. Imidlertid mindede Billige Fodboldtrøjer Juventus Tudy alle efter spillet, Kampen om ligatitel er endnu ikke overstået.

" Atlanta kan altid skabe problemer for os, I dag gør de det stadig. " Mathueudi blev interviewet efter kampen. " Det er vigtigt, at vi ikke mister bolden i dag. Vi har ikke tabt bolden i ligaen for mange på hinanden følgende spil. Dette er meget godt. Jeg er meget glad for at score denne bold i et så godt stadion. "

Fordi Napoli mistede point i to på hinanden følgende runder, Tøj Juventus forkant er blevet udvidet til 4 point. Men Mattoudi advarede sine holdkammerater, at han ikke kunne passe mindre. " Mesterskabet er stadig åbent. Juve sluttede ikke denne kamp i dag. Fordi Napoli kan tage mange point, Juve skal være opmærksom på at altid fokusere. "



:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 25 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Salacher kom til Liverpool fra Rom sidste sommer, For deres egen tilslutning, Salah sagde i et interview, Billige Fodboldtrøjer Liverpool er hans foretrukne Premier League-klub.

Salah sagde: "Da jeg var meget ung, Jeg er en fan i Liverpool, Liverpool er min favorit Premier League-klub, Da jeg var teenager, elskede jeg Liverpool, Jeg ved, det er klubben, jeg vil spille, Jeg kender denne klubs historie, Og når jeg har en chance for at arbejde for Liverpool, Jeg skal gøre dette til en realitet. "

Vintervindue i Kudiniao forlod Liverpool, Liverpool fans Sarah som holdets konge, For dette spørgsmål sagde Salah: " Jeg er meget glad for at kunne score det hold, jeg har støttet siden jeg var barn. Og ting om kongen, Jeg ved ikke, om det skulle være mig at evaluere, Måske kan jeg lade fansne sige. For mig at hjælpe elskede Tøj Liverpool mål er det vigtigste, Vi vil gøre os sværere for at hjælpe holdet med at vinde noget, For os Liverpool, fans og klubber, Et championship trofæ er vores mål hele tiden. "



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Efter fornyelse af kontrakt med Manchester United indtil 2020, Mourinho interviewede, Mourinho 2020 Manchester United sagde: " Bedre end det er nu, vil fortsætte med at kæmpe for alt Billige Fodboldtrøjer Manchester United konkurrerer nu, Men vil have en anden lineup. Vil vi vinde alle begivenheder? Ja, men mest sandsynligt svært at gøre. Men vi vil være mesterkonkurrent for alle turneringer, Det er det, vi vil se. "

Mourinho indrømmede også Manchester City denne sæson er meget prisværdigt: " Manchester City fortjener mere anerkendelse, Fra vores nuværende score, Vi er ikke nok til at konkurrere om mesterskabet. "

Taler om Manchester United hold, Mourinho mener, at holdet stadig mangler stabilitet: " Manchester United bliver bedre og bedre, Men nogle gange godt, nogle gange ikke godt, Tøj Manchester United mangler stadig tilstrækkelig stabilitet. " Denne vinter Manchester United med Makhtari erstattet Arsenal-vingen Sanchez, Mourinho er meget tilfreds: " Manchester United gjorde et godt stykke arbejde. Jeg vil stress igen Woodward og andre, Jobbet er virkelig fremragende. "



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Barcelona officielle meddelelse, Billige Fodboldtrøjer Barcelona og Pique kontrakt indtil 2022, Likviderede skader steg til 500 millioner euro.

Barcelona officielle skrev: " Pique blev medlem af Barcelona Youth Youth Camp Camp i 1997, På det tidspunkt var han kun 10 år gammel. I 2004 forlod han Manchester United for at deltage i Barcelona, Hvor han gradvist voksede til en moden center-back. I 2008, hvornår, Han vendte tilbage til Barcelona for at blive en Guardiola-serie. "

" Pique har altid været Barcelonas mest afgørende medlem, Han betragtes også som en af de bedste center-backs i verden, I Barcelonas 10 års effektivitet, Han vandt tre Champions League titler, seks La Liga titler, Fem Kings Cup-mester og fem spanske Super Bowl-mestere. Derudover hjælper han også holdet, Vandt tre europæiske Super Cup-mester og tre verdensmesterskabskampmester. " Pique har spillet for Tøj Barcelona scorede 37 mål i 421 kampe. Denne sæson er han også et integreret medlem af Barcelona-serien, 25 optræden scorede 2 mål.



:: بازدید از این مطلب : 50
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 29 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Ifølge en række medierapporter tidligere, Aubameyang vil sandsynligvis forlade Billige Fodboldtrøjer Dortmund i vinteroverføringsperioden. Han blev også suspenderet af Dortmund for noget misbrug.

For nylig har mange specielle kaptajn Shi Meier-politik i et interview, Taler om nogle af Aubameyangs synspunkter, Han tror Aubameyang ved alt om teamwork.

Schmelzer sagde: " Vi mødes ofte sammen i holdet. Jeg tror Tøj Dortmund Aubameyang ved, at alt er i teamets interesse. Og han er ikke et problem, der findes i Dortmund. Vi tror ikke meget af virkningen af Dortmund bossy forlader hold rygter vil give holdet, Men spillerne bør ikke kun betragte sig selv, Hvis dette er tilfældet, skal det rettes. "



:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 22 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Real Madrid sår er stadig åbent, Imidlertid i det nationale Derby 0-3 tab til Billige Fodboldtrøjer Barcelona efter det blødende fænomen, Har allerede kontrol. Som tiden går forbi, Alle aspekter begyndte at roe sig ned. Men for det næste behov at gøre straks, Hvad skal der gøres næste sommer? Real Madrid er stadig meget klart højt niveau.

Zidane føler sig virkelig ubehagelig, han kan ikke lide at tabe, For ikke at nævne stadig tabt til rivaler derhjemme. Han vidste, at et sådant tab ville få konsekvenser, og så ville han tale med klubstolen. Tre timer efter landets afslutning Derby forlod han holdet for at tage på ferie, Zidane og Florentinos konversation afholdes efter ferien. Zidane vidste, at klubben støttede ham, han ønskede ikke at træde tilbage, Han mener, at situationen i Real Madrid kan vendes. Zidane 0 til 3 tab til Barcelona, Og Benitez 0 til 4 tabte til Barcelona helt anderledes, Benitez blev fyret, Zidane, men ingen smuk bekymring.

Fans kan ikke forstå vedligeholdelsen af Benzema Zinedine Zidane, De tror, at Benzema i Tøj Real Madrid dage skulle komme til en ende. Faktisk, hvis Benzema ikke havde et magisk spil i Atlético sidste sæson, Han blev sendt ud af Bernardo efter slutningen af sidste sæson. Benzema svært at blive i Real Madrid næste sæson, Nu er det tid for ham at sige farvel til Real Madrid.



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Efter Manchester derby, Billige Fodboldtrøjer Manchester City spillere skøre fejring af handlingen, Forårsaget stor utilfredshed med den Forenede side, Dette udløste en 30-man nærkamp. Så fejringen af Manchester City i sidste ende er rigtigt eller forkert? Kom og se Gary Nevillas kommentar.

Manchester United stjerne Gary - Neville sagde: " Min personlige mening er, Manchester United skal være i derby for at stoppe fremdriften i Manchester City fremad, Men virkeligheden er Manchester United tabt, Dette gør Manchester City efter det tyske derby, Tillid er mere rigelig. Dette er blevet en stor udfordring for All-English. "

" Manchester City er svært at stoppe nu, Du kan se bølgen af deres fest. Da de sparkede byen og sparkede Manchester United, Vi så alle denne scene. Tøj Manchester City over fejrede, Jeg er ikke en kritik her, Fordi når de fejrer det, Vi kan føle Manchester City's ånd. Det er svært at stoppe, Jeg er ikke sikker på hvad der kan stoppe dem nu. "



:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 1 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Iniesta talte om, da Barcelonas mester rival Chelsea sagde, Billige Fodboldtrøjer Chelsea er et meget hårdt hold. Iniesta sagde: " For os, Chelsea svært at håndtere, Dette vil være et meget hårdt spil. De er et meget stærkt team i alle aspekter, Vi vil forsøge at gøre os et skridt videre i Champions League. "

Samtidig mindede Iniesta også fortiden mod Chelsea, Han sagde: " Jeg har mange minder om Chelsea, Jeg tror, at dette er min mest værdifulde hukommelse. "

For Barcelonas nuværende situation, Iniesta sagde: " Det er meget vigtigt, at du ikke mister point nu, Men nu kan vi fejre, Barcelona har stadig plads til at gøre fremskridt, Vi har også beslutsomhed og motivation til at forbedre os selv. Tøj Barcelona kender resten af sæsonen spillet er meget vigtigt, Det vil være meget svært, Men jeg tror, Barcelona er meget stærkt nu. "



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 24 آذر 1396 | نظرات ()